Seminar om Psykoterapeutisk arbejde med relationsforstyrrede børn herunder betydningen af arbejdet med børnenes forældre.

DSPBU inviterer til internationalt supervisions seminar med

May Nilsson

om

Psykoterapeutisk arbejde med relationsforstyrrede børn herunder betydningen af arbejdet med børnenes forældre.

 

Fredag d. 7. oktober 2016 kl. 9-16

Pilestræde 61, 1. 1112 København K

 

Seminaret vil foregå på engelsk og indeholde 2 forelæsninger og en supervision af en deltagers psykoterapeutiske arbejde med et barn. Kurset er godkendt som del af specialistuddannelserne i Dansk Psykologforening med 6 timer i emneområdet 6.4.4.2.3. Psykoterapeutiske metoder inden for børne-, unge- og familieområdet eller 12.4.4.2.3. Anden teoretisk referenceramme.

 

May Nilsson May Nilsson er børne- og ungepsykoterapeut, lærer og supervisor på Erica Stiftelsen in Stockholm.  Hun har været leder af en psykoterapeutisk uddannelse i Ukraine.

May Nilsson har publiceret i svenske og udenlandske tidsskrifter, bl. a. i Journal of Child Psychotherapy, JICAP og i EFPP Psychoanalytic Psychotherapy Review. Hun er med i redaktionsgruppen af International Psychiatric, Psychotherapeutic and Psychoanalytical Journal og har været med til at starte et svensk tidskrift i børne-  og ungdomspsykoterapi, tidsskriftet Mellanrummet http://www.mellanrummet.net/. Hun er en erfaren forelæser, og har blandt andet forelæst på IPTAR, New York.

 

Pris: Medlemmer af DSPBU 1600 kr. ikke-medlemmer 1850 kr., studerende 680 kr. Tilmelding senest 1. september 2016 ved betaling til DSPBU, konto nr. 1551 8625956 angiv navn og May Nilsson i meddelelsesfeltet.

 

Der er mulighed for at blive superviseret af May Nilsson, kontakt venligst Gitte Nothlev. Yderligere information om seminaret, se www.dspbu.dk eller kontakt Gitte Nothlev.

 

Hent PDF – May Nilsson seminar